Informatieavond Zonnepark Vierverlaten 6 februari Dorpshuis Hoogkerk

24 januari 2017Categorie: Algemeen

Grunneger Power organiseert drie informatieavonden over Zonnepark Vierverlaten. Waaronder maandag 6 februari in het Dorpshuis Hoogkerk, Zuiderweg 70.

Dit zonnepark met 7.777 panelen, komt op een braakliggend bedrijfsterrein aan de Aduarderdiepsterweg. Vanaf juli 2017 wordt dit park overgedragen aan Stadjers, die meedoen met het project.

Zonnepark Vierverlaten
Het zonnepark is naar verwachting in april 2017 klaar en wordt aangelegd door ENGIE. De financiering wordt verzorgd door de Gresco die voor de gemeente Groningen verantwoordelijk is voor het opwekken van hernieuwbare energie. De gemeente blijft niet lang de eigenaar. Met crowdfundingplatform NoorderBron draagt Grunneger Power de panelen over aan de deelnemers

Hoe werkt deelname?
Deelnemers kopen eenmalig één of meerdere certificaten voor zonnepanelen. Jaarlijks ontvangt een deelnemer rente en aflossing op zijn inleg. De rente bedraagt 3%. Deelnemers die ook energie afnemen van Grunneger Power via Noordelijk Lokaal Duurzaam, krijgen hun zelf opgewekte, Groningse stroom direct thuis geleverd.

Informatiebijeenkomsten

  • Op 25 januari en 30 januari, om 20:00 uur Mediacentrale Groningen.
  • Op 6 februari om 20:00 uur Dorpshuis Hoogkerk

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website: www.grunnegerpower.nl/aanmelding-infoavond-zonnepark.

Meer weten over Grunneger Power? Zie http://www.grunnegerpower.nl/

 

Reacties