Witvliet en Korfbalvereniging Hoogkerk blijven samenwerken

20 april 2020Categorie: Sport

Het bestuur van Korfbalvereniging Hoogkerk is zeer verheugd te kunnen meedelen dat ook voor de aankomende drie seizoenen Raymond Witvliet de hoofdtrainer/coach zal zijn met Kim Jansen als assistent trainer/coach en Linda Klein als teammanager van de selectie aan zijn zijde.

Witvliet en Jansen waren ook al afgelopen seizoen verantwoordelijk voor de selectie en tijdens de gesprekken met de selectie werd duidelijk dat alle partijen erg tevreden en positief zijn over de huidige samenwerking.

Witvliet hier zelf over; “Toen mij werd gemeld dat mijn contract verlengt zou worden, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, de groep staat vol met ambitie en humor en de zogeheten klik is aanwezig. In eerste instantie ging ik er dan ook vanuit dat het contract met één seizoen verlengt zou worden. De club wilde echter het contract voor meerdere jaren verlengen. Dat het contract dan direct met drie jaar verlengt gaat worden ervaar ik als een prachtig compliment en enorme eer.”

Het bestuur wenst de spelers en Raymond, Kim & Linda weer veel succes en plezier toe!

Foto: KV Hoogkerk. Raymond Witvliet (links) en Jan Veldhuis (voorzitter KV Hoogkerk).

Reacties