Wilt U ook een prachtige groene plek naast uw deur?

26 april 2018Categorie: Activiteit VWH Hoogkerk

Hoogkerk heeft uit de TOP-3 van de Gemeente Groningen €5000,- ontvangen om het Ecologisch  park, gelegen aan het eind van de Jan Bulthuisstraat en de Bernhardlaan, te vernieuwen. Dit budget is niet voor regulier onderhoud, maar voor aanvullende voorzieningen. Gelijktijdig zal de Gemeente groot onderhoud uitvoeren.

Het Ecologisch park als uw achtertuin met weelderig groen, met veel insecten, vogels, enz. Een plek waar van alles te beleven is voor jong en oud. Samen zorgen we voor meer flora en fauna in de buurt, zodat iedereen er gezonder en prettiger kan leven.

Een aantal ideeën waaraan we denken om te realiseren zijn bijvoorbeeld meer bloemen, fruitbomen, (kruiden-)pluktuin, vlindermuur, bijenhotel, educatieve hoek, enzovoort.

Wij nodigen U uit om op dinsdagavond 15 mei om 20.00 uur aanwezig te zijn  in het speeltuingebouw de Kreukelhof in de Drakestijnstraat. Daar kunt u meedenken en uw wensen kenbaar maken. Het is de bedoeling dat we samen tot een prachtig plan komen. Ook bij de uitvoering en/of het onderhoud kunt u uw steun aan dit burgerinitiatief geven.

Dit burgerinitiatief is opgepakt door de “Vriendengroep Ecologisch park” en wordt gefaciliteerd door de Deelcommissie Zuid van de Vereniging Wijkraad Hoogkerk (VWH).

Reacties