Wegwijzer 2020 binnenkort verspreid

6 februari 2020Categorie: Gemeente VWH Hoogkerk

De nieuwe Wegwijzer, de wijkgids voor Hoogkerk en omstreken wordt binnenkort verspreid. De komende week wordt de Wegwijzer huis aan huis verspreid in het werkgebied van de Vereniging Wijkraad Hoogkerk (VWH). Dit werkgebied bestaat uit de volgende wijken: Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk). Indien u na de voorjaarsvakantie (tot 24 februari) nog geen exemplaar ontvangen hebt is het mogelijk één te verkrijgen via het Secretariaat: Zuiderweg 70, af te halen tijdens kantoortijden. Of neem contact op via mail info@vwhoogkerk.nl of telefoon: 050-5590208 of 06-13211151. De Wegwijzer is hier alvast digitaal in te zien.

Wijzigingen
Indien u in de nieuwe Wegwijzer een fout bespeurt of een wijziging wilt doorvoeren namens uw bedrijf of instelling, of indien u nieuwe informatie hebt voor de Wegwijzer, kunt u contact opnemen via bovenstaande gegevens. Wijzigingen worden gepubliceerd in de Hoogkerker Koerier en op de wijkwebsite Hoogkerk Online.
De Wegwijzer is een handige gids met nuttige informatie over voorzieningen, bedrijven en instellingen in Hoogkerk. Daarnaast bevat hij informatie over de werkzaamheden van de VWH en de wijktop-3. De Wegwijzer is een uitgave van de VWH en gratis verkrijgbaar voor alle inwoners van het werkgebied.

kijk ook eens op hoogkerk.wijkwebgids.nl

 

Reacties