Wees welkom op het gratis eerste Suikerbrij Festival

31 augustus 2023Categorie: Activiteit

PERSBERICHTZaterdag 9 september 09.30- 03.00 uurSuikerunieterrein Groningenwww.desuikerbiedt.nlOp de eerste zaterdag na de zomervakantie openen op 9 september meer dan dertig organisaties op het Suikerunieterrein hun deuren met een gratis festival voor jong en oud. Onder andere Paradigm, EM2, Stadlab, de Huiskamer, Peakz en Kristalbar en vele anderen doe mee. Van 9.30 uur tot 03:00 uur ‘s nachts is er een bomvolle programmering met livemuziek, DJ’s, theater, kunst, markten, circusvoorstellingen en verschillende terrassen. Overdag kun je ronddwalen op het terrein en zijn er workshops, sport&spel, rondleidingen, lezingen en kunstexpo’s. ‘s Avonds en ‘s nachts kan je bij de verschillende horeca en muziekbedrijven proeven van de vele gezichten die de nacht kent op het oude fabrieksterrein.

Het Suikerunieterrein is sinds tien jaar een bloeiplaats voor kunstenaars, makers en creatieve clubs. Dit eerste Suikerbrij Festival is een uitgelezen kans om kennis te maken met die makers en te dwalen over het terrein om op verschillende plekken nieuwe ervaringen op te doen. Maak kennis met het meest populaire rafelrandje van de stad Groningen.

Het hele Suikerbrij Festival is gratis toegankelijk. Aanmelden voor workshops en rondleidingen kan ter plekke. Het volledige programma en de plattegrond vind je op desuikerbiedt.nl en via de socials.

Reacties