Wandelvierdaagse Hoogkerk van 15 t/m 18 mei 2017

4 mei 2017Categorie: Algemeen

Van maandag 15 mei tot en met donderdag 18 mei 2017  kan iedereen weer meedoen aan de jaarlijkse wandelvierdaagse in Hoogkerk.

5 en 10 km

Ook dit jaar zijn er weer 2 afstanden die gelopen kunnen worden. De 5 kilometer is bedoeld voor de allerkleinsten en start om 18.15 uur per school vanaf het grasveld voor de Vensterschool (Dorpshuis) aan de Zuiderweg 70. Op de laatste avond starten zij om 18.30 uur! De grotere kinderen en volwassenen lopen de routes van 10 kilometer. Zij starten per school aan de Verbetering dagelijks om 18.00 uur. Deelname is op eigen risico. Deelnemers en begeleiders zijn verplicht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Aanmelden op 15 mei

Heb je je nog niet via school aangemeld? Dan kan je nog inschrijven op maandag 15 mei 2017. Losse lopers kunnen zich vanaf 17.30 uur inschrijven in de hal van de Vensterschool. Kom op tijd want het is dan erg druk bij de inschrijvingen! Wie alle 4 avonden loopt betaalt
€ 3,50 en ontvangt een medaille. Voor € 2,50 kun je één avond lopen voor een eendagsmedaille. Inschrijven en afhalen van de eendagsmedaille kan op de dag dat er gelopen wordt.

Feestelijke afsluiting

Traditiegetrouw is er op de laatste avond een feestelijke afsluiting. De intocht start om 20 uur en de route is gewijzigd in: Zuiderweg vanaf de Fabriekslaan tot de sporthal. De wandelaars worden deze laatste kilometers vergezeld door Showband Concordia uit Zevenhuizen, Showband Noordenveld uit Roden en Dweilorkest ‘t Is Ook Niks die de wandelaars al spelend naar de finish begeleiden. Publiek kan zich verzamelen aan de Zuiderweg, ter hoogte van de Fabriekslaan, tot aan de sporthal.

Voor meer informatie over de wandelvierdaagse of om u aan te melden als vrijwilliger kunt u kijken op www.avondvierdaagse-hoogkerk.nl.

Reacties