VrouwenVisie organiseert beurs voor vrouwelijke ondernemers bij Hoogkerk

20 februari 2018Categorie: Activiteit Bedrijfsleven

Het magazine VrouwenVisie, een glossy die de ondernemende vrouw onder de aandacht wil brengen en vrouwelijke ondernemers met elkaar wil verbinden, organiseert woensdag 30 mei 2018 in Groningen een beurs voor ondernemende vrouwen en vrouwelijk ondernemers. Het thema van die beurs is: “Een andere kijk op ondernemen!”

Het is de tweede keer dat de beurs worden gehouden; deze keer in het nieuwe Van der Valk Hotel aan de A7 bij Hoogkerk- Eelderwolde, van 10:00 tot 16:00 uur. Naast stands kunnen deelnemers hun bedrijf – en zichzelf -op de beurs presenteren, door het geven van een korte lezing of een workshop in een Themacafé.

Voor iedereen
De eerste editie van de VrouwenVisie beurs in 2016 was dusdanig succesvol, dat er wederom een beurs georganiseerd wordt, die nu in het teken staat van ontmoeting, krachten bundelen, inspiratie en van elkaar leren. Om misverstanden te voorkomen, willen de organisatoren laten weten dat ook de ondernemende mannen van harte welkom zijn, als standhouder maar natuurlijk ook als bezoeker.

Themacafés
Aanvullend op de beurs kunnen bezoekers naast de vele stands één of meerdere Themacafés bezoeken. Verschillende ondernemers geven een lezing, presentatie of workshop van maximaal een half uur. Ook niet-standhouders kunnen een Themacafé organiseren. Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie: www.vrouwenvisie.com

Publiciteit
VrouwenVisie zet via verschillende kanalen alles in het werk om vrouwen een podium te bieden om hun bedrijf en zichzelf te zichtbaar te maken. Inmiddels hebben zich een aantal bedrijven al aangemeld voor de beurs en of het Themacafé. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.vrouwenvisie.com. of via beurs@vrouwenvisie.com

Bron: GIC

Reacties