Vrijwilliger worden in Hoogkerk en omgeving

6 maart 2024Categorie: Algemeen

Actief zijn in je eigen buurt en ook je netwerk vergroten? Dat kan door vrijwilligerswerk te doen! In Hoogkerk en de nabije omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als…

Samen actief!
Cosis Zorgpost Hoogkerk • vacature nr. 12587

Samen sportieve activiteiten ondernemen, dat is waar een 35-jarige man, met GGZ-achtergrond, naar op zoek is. Denk bijvoorbeeld aan poolen, karten, bowlen, wandklimmen en/of voetbal kijken. Een keer in de drie maand kan er een betaalde activiteit ondernomen worden. In overleg zijn niet betaalde activiteiten vaker welkom! Een favoriet onderwerp van deze man is voetbal, is dat ook een onderwerp waar jij warm voor loopt?

Meer informatie: s.jans@cosis.nu | 0503679700


Sportpark in het Stadspark
SC Stadspark • vacature nr. 11396

Op de mooiste sportlocatie van Groningen, middenin het Stadspark, proberen ze samen de leukste en gezelligste voetbalvereniging van Groningen neer te zetten. Wil jij als kantinemedewerker hier onderdeel van zijn? Dat kan! Je staat achter de bar, verkoopt eten / drinken en zorgt voor een schone omgeving. Je ontvangt goede begeleiding en het volgen van opleiding en cursussen is mogelijk. Deze functie kan zowel als vrijwilliger, als in de vorm van een participatiebaan ingevuld worden.

Meer informatie: mail@scstadspark.nl | 0652538093


Ontwikkellink
Op link050 staan cursussen en bijeenkomsten die aangeboden worden via Ontwikkellink. Dit is het gratis cursusaanbod voor iedereen die vrijwilligerswerk doet, een participatiebaan heeft of op een andere manier vrijwillig actief is in de gemeente Groningen. Kijk op www.link050.nl/ontwikkellink voor het aanbod.

Link050
Bezoek onze online vacaturebank www.link050.nl voor meer informatie over deze vacatures of om een andere vacature te zoeken. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dit kan met maar ook zonder afspraak. Wij kunnen samen met jou zoeken naar de vacatures die het meest geschikt zijn voor jou.

Adres: Herestraat 100, 9711 LM Groningen
Email: info@link050.nl
Telefoon: 050 305 1900

Je kunt ons ook volgen op de socials: facebook, Instagram en LinkedIn.

Reacties