Verbinding ring west-A7 komend weekend dicht, omleiding via Johan van Zwedenlaan

17 februari 2022Categorie: Algemeen

Van vrijdagavond 18 februari 22.00 uur tot dinsdagavond 22 februari 22.00 uur is de N370 tussen de westelijke ringweg en de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn dicht. Dit is de verbindingsweg tussen Ring West en de A7 richting Drachten. Ook is deze dagen de westelijke onderdoorgang van het Vrijheidsplein nog afgesloten. Dat betekent dat je vanaf Ring West niet naar de zuidelijke ringweg kan richting Julianaplein.

Verkeer naar de A7 richting Drachten wordt omgeleid via Hoogkerk. Ook verkeer dat de omleiding volgt van de afsluitingen bij het Julianaplein krijgen te maken met deze afsluiting. Verkeer dat vanuit de richting Assen naar Drachten wil, kan het beste omrijden via de N386 bij Vries en de N372 via Peize naar de A7. Als zij doorrijden naar de stad, moeten ze omrijden via de overige ringwegen en op de westelijke ringweg via het Hoendiep en de Johan van Zwedenlaan naar de A7 rijden.

Werkzaamheden
Voor het project Aanpak Ring Zuid wordt er een nieuw Vrijheidsplein gebouwd. De komende weken worden er tijdelijke wegen aangelegd zodat ze daarnaast de nieuwe wegen kunnen bouwen. Zo komt er een nieuwe tijdelijke verbinding tussen de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn naar de westelijke ringweg.

Bron en afbeelding: Groningen Bereikbaar

Reacties