Uitslag Stem van Hoogkerk bekend!

5 oktober 2022Categorie: Algemeen

De bewoners van Hoogkerk, Gravenburg en de Buitenhof, hebben kunnen kiezen uit tien verschillende ideeën die door bewoners waren ingediend, voor Hoogkerk en omgeving. Op deze manier konden zij meebeslissen over de besteding van het wijkbudget, waarbij ieder jaar een bedrag van ongeveer 30 duizend euro wordt verdeeld over diverse projecten.

Op de website ‘stemvanhoogkerk.nl’ konden de bewoners eenvoudig een account aanmaken, waarop zij vervolgens hun stem hebben kunnen uitbrengen door een eigen top-3 te maken van de voorstellen welke zij het belangrijkste vinden voor het/de dorp/wijk. Via de post stemmen kon ook, door het stemformulier, die in de Westerkrant afgedrukt stond in te vullen en op te sturen, of af te geven in het Dorpshuis Hoogkerk.

Nu de uitslag bekend is zullen de winnende ideeën vervolgens worden uitgewerkt en getoetst door de Gemeente op o.a. haalbaarheid, kosten etc. Om duidelijk te zijn is het daarom ook niet vanzelfsprekend dat de gewonnen ideeën ook sowieso uitgevoerd kunnen/gaan worden. De Gemeente gaat, na toetsing, vervolgens samen met de indieners werken aan de uitvoering van de suggesties.

Reacties