Uitnodiging inloopmoment Matsloot-Westpoort 30 november

17 november 2022Categorie: Activiteit Gemeente Verkeer

Geef uw mening over de modellen voor de inrichting van het gebied

Voelt u zich betrokken bij het gebied Matsloot-Westpoort? Dan heeft u misschien uw stem al laten horen tijdens één van de inloopmomenten die wij in de zomerperiode organiseerden. Op 30 november organiseren we een volgend inloopmoment in Oostwold. Hier presenteren we de modellen die onze landschapsarchitecten hebben gemaakt. Dit deden zij op basis van onder andere uw inbreng. Op de achterzijde van de flyer staan de ideeën samengevat die wij ontvingen.
Tijdens het inloopmoment kunt u zien welke ideeën wij hebben ontvangen en wat daarmee is gedaan. Wij geven een toelichting op de modellen en ontvangen graag uw reactie hierop.

We organiseren weer een inloopmoment
Woensdag 30 november tussen 16.30 en 20.30 uur, in de Gaveborg, Boomgaard 1 in Oostwold. U bent van harte welkom om binnen te komen op een moment dat u schikt.

We zijn benieuwd naar uw reactie
U kunt uw reactie op verschillende manieren geven. U kunt op 30 november naar het inloopmoment komen en/of uw reactie mailen naar Janet Oldeman
(J.Oldeman@provinciegroningen.nl). De modellen vindt u enkele dagen voor 30 november op de website www.provinciegroningen.nl/matsloot-westpoort.

In en rondom het gebied Matsloot-Westpoort speelt veel
Naast de huidige ontwikkelingen, zijn er wensen voor de toekomst. Er zijn plannen voor natuur, recreatie, duurzame energie, grondberging en investeringen in waterberging. Veranderingen die kansen bieden, maar mogelijk ook uitdagingen. Zonder een gezamenlijke aanpak voor het gebied dreigt verrommeling, wat we willen voorkomen. De provincies Groningen en Drenthe werken hierin samen met de gemeenten Groningen, Noordenveld en Westerkwartier.

Klik hier om de flyer te bekijken (PDF).

Reacties