Toneelvereniging ‘De Komedianten’

7 januari 2020Categorie: Activiteit Dorpshuis Hoogkerk Entertainment

Dit jaar spelen we voor u een ouderwetse klucht! ‘De erfenis van tante Bella’, geschreven door Henk Roede. Doldwaze gebeurtenissen in een door twee bouwvakkers gerunde beautysalon… De erfenis bestaat uit een verpauperde beautysalon, met een klantenbestand die niet zo makkelijk is. Dan verschijnt er ook nog een vreemde vrouw in de salon… Is de erfenis wel voor de beide heren?

U kunt het zien en meemaken tijdens onze jaarlijkse uitvoeringen op 18 januari (middagvoorstelling) zaal open om 13.00 uur, voorstelling begint om 14.00 uur. 25 januari en 1 februari (uitverkocht). De zaal is open om 19.00 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur.
Na de avondvoorstelling is er natuurlijk Live muziek van bERT Solo! Voor de middag zijn er nog volop kaarten verkrijgbaar, om teleurstelling te voorkomen wees er snel bij voor de 25 januari… vol = vol! Voor de prijs hoeft u het niet te laten, een kaartje kost € 6,-.

Misschien heeft u al iets gezien van deze doldwaze klucht want, afgelopen najaar mochten we al ‘try-outen’, tijdens Let’s Gro Hoogkerk ’50 jaar dorp in de stad’ hebben we ons eerste bedrijf reeds twee keer op gevoerd.

We zijn nog op zoek naar nieuwe leden, we hebben vooral een tekort aan heren! Dus als u het leuk lijkt om in een gezellige groep toneel te spelen, schroom niet en kom dan na afloop even met  iemand van de vereniging praten. Of neem contact op met Marco Prins.

Informatie over de kaartverkoop: Fam. Prins 050-5568168 (ook voor informatie voor nieuwe toneelspelers)

 

Reacties