Succesformule de Rijdende Schoenmaker nu ook in Hoogkerk

17 februari 2020Categorie: Bedrijfsleven

De schoenen die het lekkerst zitten of die je het mooiste vindt, heb je natuurlijk het meeste aan. En ja, die slijten dan het hardst. Schoenen verdienen een goed en een lang leven en dat kan! In veel middelgrote plaatsen waar een gewone schoenmakerij niet kan bestaan, hebt u de mogelijkheid uw schoenen te laten repareren, zonder dat het veel tijd en moeite kost. Want de rijdende schoenmaker komt langs. En een paar dagen later kunt u uw schoenen keurig gerepareerd weer ophalen. Waar vind je zulke service nog? Bij tabaksspeciaalzaak Hindriks in Hoogkerk bestaat de mogelijkheid uw schoenreparatie in te leveren. De rijdende schoenmaker komt iedere dinsdag en vrijdag langs. We zien u daar graag met uw schoenen.

Wat vinden klanten?

Bert Hooijkammer: “Ik had een aantal paren schoenen die nodig verzoold moesten worden, maar het bleef er gewoon bij. Tot ik hoorde van de rijdende schoenmaker. Ik moest toch iets halen bij tabaksspeciaalzaak Hindriks en nam meteen mijn schoenen mee. Een paar dagen later had ik schoenen die weer als nieuw waren. Ik kan je verzekeren dat dat lang zo duur niet is als een paar nieuwe. Fantastische service en vakwerk.”

Miranda Akkersloot: “Mijn zus ging trouwen en dan wil je wel in het nieuw, maar schoenen konden er eigenlijk niet meer af. Ik had nog een paar mooie pumps, maar de hakken waren stuk. Gelukkig was de rijdende schoenmaker er. Ik heb een mooi feest gehad op een paar schitterend gerepareerde schoenen die ook nog eens heel lekker zaten, want ik hoefde ze niet meer in te lopen.”

Hans en Tjitske Ammerlaan: “We vinden het belangrijk om zuinig te zijn. Ook op schoenen. Er wordt al genoeg weggegooid. Duurzaamheid is goed voor het milieu en ook voor de toekomst van onze kinderen. Wij laten onze schoenen maken, maar in ons dorp is geen schoenmaker. De rijdende schoenmaker is een uitkomst.”

Tabakspeciaalzaak Hindriks in Hoogkerk

De Rijdende Schoenmaker is gevestigd in Zuidhorn.

Reacties