Stem van Hoogkerk

19 juli 2022Categorie: Algemeen Bewonersinitiatief Gemeente VWH Hoogkerk

Wat is jouw voorstel voor je buurt, wijk of straat? Woon je in Hoogkerk, Buitenhof, Gravenburg of de omliggende buurtschappen? Heb je een idee hoe jouw leefomgeving mooier, leuker, veiliger, duurzamer of socialer kan worden? Lever je idee nu in via Stem van Hoogkerk!

Volg de directe link of ga naar www.stemvangroningen.nl en zoek naar ‘Stem van Hoogkerk’. Daar vind je een formulier waar je je idee voor jouw buurt in kunt leveren. Een account is wel benodigd, maar dat is snel en simpel om te doen. Bij Stem van Hoogkerk kun je je ideeën delen en met elkaar in gesprek gaan. Ook het gebiedsteam west denkt mee over de invulling en haalbaarheid van de voorstellen. Je hebt tot 28 augustus de tijd om je ideeën in te leveren en verder uit te werken. Vanaf 5 september kun je dan stemmen op de ingediende voorstellen. Daarover later meer!

Als je hulp nodig hebt bij het invullen van het formulier kun je contact met ons opnemen via info@vwhoogkerk.nl of bellen naar 06-13211151. Ook met je vragen kun je bij ons terecht.

Stem van Groningen
Voor de organisatie van de wijktop-3 2022 maken we gebruik van de website stemvangroningen.nl. Via deze site is het mogelijk om ideeën in te leveren voor verschillende wijken in Groningen en daarover in gesprek te gaan. En erover te stemmen natuurlijk! Neem gerust een kijkje bij de bestaande projecten en als je een bijdrage hebt kun je ook daar je invloed laten gelden.

Reacties