Stem mee in de Rabobank Clubkas Campagne!

25 februari 2019Categorie: Algemeen Kunstcommissie

Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt € 150.000,- beschikbaar. Ook de Vereniging Wijkraad Hoogkerk doet mee: stem op ons voor een prachtig kunstwerk op de rotonde van de Zuiderweg!

Impressie entreekunstwerk Hoogkerk.

Stemmen
Van 11 t/m 30 april 2019 mogen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Lid worden
Om te kunnen stemmen moet je  lid zijn van de Rabobank. Het is tot 18 maart mogelijk om lid te worden en mee te stemmen in de Rabobank Clubkas Campagne. Je kunt lid worden als je klant bent bij Rabobank Stad en Midden Groningen en minimaal één dienst afneemt. Het lidmaatschap aanvragen kan via internetbankieren, of mailen naar particulieren.smg@rabobank.nl. Je kunt ook bij een van de Rabobank kantoren binnenlopen. Daar wordt het lidmaatschap dan ter plaatse voor je geregeld. Klanten van Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen in Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Stad en Midden Groningen.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan de Vereniging Wijkraad Hoogkerk tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Stad en Midden Groningen, zodat we een prachtig kunstwerk kunnen neerzetten op de rotonde aan de Zuiderweg! Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/smg.

Bedankt voor jouw steun!

Reacties