Samen veilig Oud en Nieuw vieren in de wijk

27 november 2019Categorie: WIJ Hoogkerk

Heb je een leuk idee om samen met je buren Oud en Nieuw te vieren? Of met vrienden in de wijk? Bijvoorbeeld een plek om met elkaar vuurwerk af te steken? En kun je wel wat hulp gebruiken om er een gezellige en veilige avond van te maken? Kom dan gerust langs bij het WIJ-team in je buurt.

Samen met jou kan het WIJ-team kijken hoe je een leuke, veilige avond kan organiseren, voor jezelf, je familie, vrienden en buren. We willen allemaal dat er niemand gewond raakt door bijvoorbeeld rondvliegend vuurwerk. Ook moet de weg vrij blijven voor hulpdiensten, zoals de ambulance. Zou je er verder aan willen denken dat de straat niet beschadigd raakt? Nieuw asfalt is erg duur. Dat geld geeft de gemeente liever uit aan andere zaken in de wijk. En verbrand afval is heel ongezond voor de mensen die de lucht inademen en voor de mensen die het moeten opruimen.

Dus heb je een goed idee voor een feest of activiteit in de buurt rond 31 december? Dan kun je terecht bij WIJ Groningen. Kijk voor meer informatie op https://wij.groningen.nl

Reacties