Pegasus Koffie & Thee sessie: help mee met vitaal veerkrachtig en verbonden Hoogkerk

6 december 2022Categorie: Activiteit Bewonersinitiatief

Wat is Pegasus?
Pegasus Academie is een initiatief van Hoogkerkster Feikje Kenter (bekend van Krachtcentrale Hoogkerk) en initiatievenstarter Toine Fennis (o.a. Burgerinitiatieven Groningen). Pegasus zet zich in om betekenisvolle, duurzame, vitale en veerkrachtige samenlevingen te helpen realiseren samen met bewoners, ondernemers en beleidsmakers. We doen dit door verbindingen te leggen tussen bewoners en professionals, kennis, ervaring en methoden te delen en in te brengen en initiatiefnemers te helpen met de opzet van projecten.

In twee koffie & thee sessies in Dorpshuis Hoogkerk op 13 en 20 december van 13:00 tot 16:00 willen we samen met actieve betrokken bewoners die wonen of werken in Hoogkerk verkennen wat er nodig is om Hoogkerk vitaler en veerkrachtiger te maken zodat het fijn blijft hier te wonen.

Als je ideeën of suggesties hebt of wilt meedenken en meehelpen met lokale initiatieven en projecten in Hoogkerk wordt je van harte uitgenodigd te komen. Mocht je op deze geplande data niet in de gelegenheid zijn laat dat dan even weten dan nemen we persoonlijk contact met je op. (hoogkerk@pegasusacademie.nl)

Thema’s die in de sessies aan de orde kunnen komen zijn onder andere: Zorg, Veiligheid, Jeugd, Energie, Mobiliteit (vervoer), Eenzaamheid, Gezondheid, Buurtkracht, Buurtactiviteiten

Reacties