Oproep nieuwe Wegwijzer

19 oktober 2018Categorie: VWH Hoogkerk

De Wegwijzer, een handige wijkgids voor Hoogkerk en omgeving. Deze wijkgids komt jaarlijks uit en wordt gratis verspreid onder inwoners van Hoogkerk, de Buitenhof, Leegkerk, Gravenburg en Peizerhoven. De Wegwijzer bevat nuttige informatie over instellingen en bedrijven, verenigingen en clubs in de wijk. Hij biedt een handig overzicht van wijkinformatie, sport, onderwijs, zorg en meer. Wij zijn weer druk bezig met het samenstellen van de nieuwe Wegwijzer voor 2019. Daarom deze oproep aan u:

  • Staat uw instelling, bedrijf, vereniging of club in de Wegwijzer met verouderde informatie of contactgegevens? Geef het aan ons door.
  • Hebt u een bedrijf, instelling, vereniging of club in Hoogkerk, Gravenburg, Leegkerk, de Buitenhof of Peizerhoven en wilt u graag vermeld worden in de Wegwijzer? Neem dan contact met ons op.

U kunt teksten en verzoeken aanleveren via de mail: info@vwhoogkerk.nl Graag voor 26 november zodat wij deze wijzigingen mee kunnen nemen voor de nieuwe editie. Voor meer informatie over de Wegwijzer zie ook Hoogkerk online: hoogkerkonline.nl/vereniging-wijkraad-hoogkerk/digitale-wegwijzer. Hier vindt u een overzicht van de wijzigingen die we afgelopen jaar  binnen hebben gekregen en verwerken in de nieuwe editie.

Advertenties
Als u wilt adverteren in de Wegwijzer kunt u contact opnemen met Robert Niewzwaag: 06-55322422 of mailen naar advertentie@westerkrant.nl.

Reacties