Oproep: 50 jaar ‘dorp in stad’

7 februari 2019Categorie: Algemeen

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat de gemeente Hoogkerk ophield te bestaan, en Hoogkerk en omstreken onderdeel werd van de gemeente Groningen. Vijftig jaar van gedeelde ervaringen, lief en leed. Vijftig jaar waarin het dorp Hoogkerk altijd een sterke identiteit heeft behouden: ’50 jaar dorp in stad’. Het lijkt ons goed dit jaar aandacht te besteden aan dit vijftigjarig jubileum.

Hierbij doen wij een oproep aan u om met ons mee te denken over de invulling van dit jubileum. Samen met Hoogkerkse organisaties zoals de Historische Vereniging, Vereniging Nationale Feesten, Kwaliteit uit Hoogkerk en bedrijvenvereniging WEST willen we dit jubileum opzetten. Vanuit de wijktop drie – een jaarlijks budget voor doelen in de wijk – en vanuit de gemeente is er budget voor de organisatie van festiviteiten. Graag horen wij van u of u geïnteresseerd bent met ons mee te denken en deze activiteiten op te zetten. Samen voor heel Hoogkerk.

Bij interesse kunt u contact opnemen met het Secretariaat van de VWH via de mail: info@vwhoogkerk.nl of telefonisch: 050-5590208 / 06-13211151, onder vermelding van uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Reacties ontvangen wij graag voor 1 maart 2019.

Reacties