Opgave excursies Suiker Unie geopend!

3 september 2018Categorie: Algemeen SuikerUnie VWH Hoogkerk

In samenwerking met de Suiker Unie biedt de Vereniging Wijkraad Hoogkerk (VWH) dit najaar tijdens de bietencampagne weer rondleidingen aan door de Suiker Unie fabriek. Tijdens de rondleiding krijgt u een kijkje in het proces van suikerbiet naar suikerklontje, wat er met de restproducten gedaan wordt en de geschiedenis van de Suiker Unie. Tevens is er gelegenheid om vragen te stellen. De rondleidingen vinden plaats op de volgende data:

  • Donderdag 18 oktober
  • Donderdag 25 oktober
  • Dinsdag 6 november
  • Donderdag 6 december
  • Dinsdag 11 december

U kunt zich opgeven via de mail: info@vwhoogkerk.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen. Geef in het onderwerp ‘Excursie Suiker Unie 2018’ aan. Deelname vanaf 16 jaar. U kunt meerdere voorkeursdata aangeven.  Opgeven kan tot en met 24 september aanstaande. Bij de indeling hebben bewoners van Hoogkerk, de Buitenhof, Leegkerk en Gravenburg en oud-medewerkers van de Suiker Unie voorrang. Alle excursies beginnen om 19:00 uur.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding met de datum waarop u bent ingedeeld en aanvullende informatie. Wanneer u geen bericht ontvangt betekent het dat de excursies volgeboekt zijn. Hiervan wordt melding gemaakt in de Hoogkerker Koerier en op de wijkwebsite. Bij vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de VWH: tel. 050-5590208, mobiel: 06-13211151 of mail naar info@vwhoogkerk.nl

Reacties