Openluchtpodium bij TuinindeStad

15 juni 2020Categorie: Activiteit

AFTRAP ZONDAG 21 JUNI

Nu de coronaregels versoepelen en artiesten snakken naar hun publiek (en andersom),  start Tuinindestad met een reeks Openluchtconcerten. Lekker op gepaste afstand met zijn allen op het kampeerveld van Tuinindestad. Zondag 21 juni is de primeur aan Tineke Rouw. Tineke weet Groningse liedjes te combineren met buikdansen.

Zingende Buikdanseres
Tineke Rouw-Oosterhuis was de eerste artiest die zich enthousiast meldde, na een oproep op onze Facebook-pagina. Geen bekende naam voor ons, maar dat blijkt meer aan ons te liggen. Heel Groningen kent Tineke en houdt van Tineke; een regionale beroemdheid, die het zingen in de ‘Grunniger taol’ weet te combineren met buikdansen. Multicultureler kun je het niet krijgen. Googel haar naam op Youtube en overtuig jezelf. Of kom spontaan langs en laat je verrassen.

Naar afspraak zal ze in 3 sets van circa een half uur optreden, voor maximaal 30 mensen (conform de theaterrichtlijnen van onze overheid), waarbij elk optreden zal worden afgesloten met een speedworkshop in buikdansen. Pret gegarandeerd. Reserveren kan door een mail te sturen naar tuinindestad@gmail.com  Geef aan wanneer je wilt komen: 15.00, 16.00 of 17.00 uur. Kaartjes kosten 2 euro, ter plekke te betalen. Zorg dat je een half uur van tevoren aanwezig bent, zodat we je reservering kunnen controleren. Ter plekke reserveren kan ook, maar dan loop je wel het risico dat de voorstelling is uitverkocht. En natuurlijk is ons terras open, met lekker en eten en drinken, voor een prik.

PS. Houdt het weer een beetje in de gaten, valt de regen met bakken uit de lucht, dan schuiven we het concert een zondag door.

PS2. Ook zin om op te treden? Bel of mail ons, dan overleggen we over het hoe ven wat en wanneer.

Meer info: https://detuinindestad.nl/agenda/

Reacties