Open studio zoekt ruimte in Hoogkerk voor een creatieve studio voor jongeren!

16 februari 2024Categorie: Algemeen

Open studio bestaat uit zeven vrij toegankelijke creatieve studio’s voor jongeren verspreid over de stad. Iedere studio heeft zijn eigen discipline, zoals muziek, beeldende kunst, mixed arts, digitale kunst, dans en theater. De studio’s zijn op vaste dagdelen open en er is altijd een kunstprofessional als studiobegeleider aanwezig.

In Hoogkerk staan WIJ Groningen en Open studio in de startblokken om een studio op te zetten, maar er is nog geen locatie gevonden.

We zijn op zoek naar een locatie van minimaal de afmeting van een klaslokaal. Onder begeleiding van een kunstprofessional richten de jongeren de ruimte zelf in zodat het echt hun ruimte wordt. We zoeken dus niet een ruimte die gedeeld moet worden met een andere partij.

Heb je een ruimte beschikbaar of heb je een tip voor een ruimte? Neem dan contact op met Benthe van Aalst (programmaleider Open studio): benthe.vanaalst@bijvrijdag.nl

Open studio is een initiatief van VRIJDAG en werkt samen met: Lentis, Philadelphia, VRIJDAG in de Buurt. Humanitas, Jimmy’s, WIJ Groningen, Mentaal Gezond Groningen en de gemeente Groningen.

Meer informatie over Open studio vind je op de website: www.bijvrijdag.nl/openstudio

Reacties