Open Kampioenschappen Touwtjespringen

20 augustus 2019Categorie: Algemeen

PERSBERICHT

Open Kampioenschappen Touwtjespringen
individueel & voor teams
zondag 25 augustus
12.00-19.00 uur
Westpark
Tuinindestad
Tarralaan 6
9745 ER Groningen
inspringen & inschrijven 12.00/14.30 uur
start kampioenschappen 15.00

Zondag is het de laatste dag van de vakantie. Tijd voor een feestje. Cathrien komt taartjes bakken (en misschien mag jij wel mee helpen bakken). Lik je vingers maar vast af. Dat taartje moet je trouwens wel verdienen. Door een degelijke voorbereiding op school, die morgen weer begint. Wat was er ook alweer belangrijk, lezen, schrijven, rekenen? Vast en zeker, maar kun je ook nog knikkeren, verstoppertje met buut, diefje met verlos? Het allerbelangrijkst: Kun je nog touwtjespringen? Want:

Zondag 25 augustus zijn er de Open Kampioenschappen Touwtjespringen
op TuinindeStad in het Westpark. Je kan individueel mee doen en/of als team. Diegene die het vaakst zonder fout ronddraait wint en gaat er met de beker vandoor. Een simpele telling, zowel voor de individuele wedstrijd als voor de teamstrijd, met streng doch rechtvaardig toezicht van de scheidsrechter. Tuinindestad zorgt voor de springtouwen,  maar je mag natuurlijk ook je eigen touw meenemen. We gaan die zondag om 12.00 u open, zodat je kan warm draaien en je jezelf en/of je team kan inschrijven. Om 15.00 start de wedstrijd.

Oefenen
Je kan donderdag t/m zaterdag komen oefenen. We zijn die dagen in ieder geval vanaf 13.00 open. En ja natuurlijk, dan kan je ook komen knikkeren, verlossertje of verstoppertje spelen, want ook daar hebben wij de (perfecte) ruimte voor. PS: Wordt het mooi weer, dan kun je op steenworp afstand van Tuinindestad lekker zwemmen.

Reacties