Op zoek naar vrijwilligerswerk? Link050 helpt!

4 januari 2024Categorie: Algemeen

Actief zijn in je eigen buurt en ook je netwerk vergroten? Dat kan door vrijwilligerswerk te doen!

In Hoogkerk en de nabije omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als…

Heb jij een Groene Hart?

Horecamedewerker in het Stadspark (vacaturenummer 12732)

Als medewerker van Het Groene hart ben je vooral gastheer/vrouw van de kinderboerderij, speeltuin en het Stadspark. De horeca van het Groene Hart is zowel door de week als in het weekend open. Het is een werkplek op een prachtige locatie; in het paviljoen verkopen we koffie met gebak, ijs, drankjes en er is een bescheiden kaart, dus ervaring met koken is niet vereist. Meer info: n.woldhuis@werkpro.nl | 0629491881

Assistentie gezocht!

Assistent begeleider Stichting De Weide Blik (vacaturenummer 13387)

Stichting De Weide Blik begeleidt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Zodat zij vervolgens een volgende stap kunnen zetten, bijvoorbeeld richting werk of scholing. Je werkt mee en helpt de reguliere begeleiding bij het ondersteunen van de deelnemers. Meer info: pankaja@zorgboerderijdeweideblik.nl | 0504031540


Ontwikkellink
Op link050 staan cursussen en bijeenkomsten die aangeboden worden via Ontwikkellink. Dit is het gratis cursusaanbod voor iedereen die vrijwilligerswerk doet, een participatiebaan heeft of op een andere manier vrijwillig actief is in de gemeente Groningen. Hier een greep uit ons aanbod:

  • Workshop: ‘Reflectie Mind-Walk (16 januari)

Link050
Bezoek onze online vacaturebank www.link050.nl voor meer informatie over deze vacatures of om een andere vacature te zoeken.
Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dit kan met maar ook zonder afspraak. Wij kunnen samen met jou zoeken naar de vacatures die het meest geschikt zijn voor jou.

Adres: Herestraat 100
9711 LM Groningen
Email: info@link050.nl
Telefoon: 050 30 51 900

Reacties