Onderdoorgang A7 bij Hoogkerk deels afgesloten

19 oktober 2022Categorie: Verkeer

Combinatie Herepoort heeft in juni bij Hoogkerk geluidsschermen verwijderd om te renoveren. Deze geluidsschermen plaatsen we tussen 24 oktober en 4 november terug. Om dit veilig te kunnen doen gaat de onderdoorgang van het viaduct bij de rotondes van Hoogkerk overdag in één richting dicht.

Van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober is de onderdoorgang dicht tussen 7.00 uur en 17.00 uur in de richting van Hoogkerk.

Van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november is de onderdoorgang dicht tussen 17.00 uur en 17.00 uur in de richting van Peize.

Hulpdiensten kunnen wel altijd passeren.


Omleiding 24-28 oktober

Klik op de afbeelding om een grotere versie te bekijken.

In de eerste week, als de onderdoorgang dicht is in de richting Hoogkerk, wordt het autoverkeer vanaf de A7 omgeleid via afrit Westpoort (afrit 34a).

Het verkeer vanaf Peize (N372) kan de A7 richting Groningen nemen en via de dubbele rotonde bij Corpus den Hoorn/Stadspark terugrijden richting Hoogkerk. Ook dit verkeer kan Hoogkerk bereiken via afrit Westpoort (afrit 34a).

Omleiding 31 oktober-4 november

Klik op de afbeelding om een grotere versie te bekijken.

In de tweede week is de onderdoorgang overdag dicht in de richting van Peize. Verkeer vanuit Hoogkerk richting Peize en Groningen kan dan de A7 bereiken via aansluiting 34a (Westpoort).

Verkeer vanuit Groningen richting Hoogkerk maakt dan nog steeds gebruik van afrit Westpoort (34a).

Reacties