Nieuwsbericht vanuit de VNFH

12 februari 2021Categorie: Algemeen

Na een jaar zonder mogelijkheden tot het organiseren van activiteiten, een jaar waarin voor veel mensen veranderingen zijn geweest in hun persoonlijke omstandigheden, willen wij u middels deze weg toch even op de hoogte houden van het wel en wee van de VNFH. Ondanks het feit dat wij niet in de gelegenheid zijn geweest om in 2020 een gezellige Koningsdag te organiseren, een Dodenherdenking met publiek of een feestelijke intocht van Sinterklaas, zijn wij nog steeds gemotiveerd om dit in de toekomst, zodra dit mogelijk is, toch weer op te pakken.

Op dit moment zijn wij aan het brainstormen over Koningsdag 2021, waarvoor, zoals u zult begrijpen, wederom weinig mogelijkheden zijn om dit als vanouds te kunnen vieren. Hierbij willen wij u als lezer en inwoner van Hoogkerk e.o. dan ook vragen hoe u Koningsdag 2021 zou willen beleven. Hierbij dienen dan natuurlijk wel de Corona-regels in acht te (kunnen) worden genomen.

Heeft u een goed idee om toch aandacht te kunnen besteden een deze bijzondere Koningsdag, dan kunt u uw idee doorgeven via info@vnfh.nl. Wij zijn erg benieuwd naar uw idee.

Bij deze willen wij ook graag een oproep doen voor nieuwe bestuursleden, waaronder een nieuwe penningmeester, en vaste vrijwilligers. Lijkt het u leuk om ons team te komen versterken als bestuurslid of vaste vrijwilliger, door mee te denken over de te organiseren activiteiten en hand- en spandiensten te verrichten tijdens deze activiteiten, geef u dan op via info@vnfh.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is altijd mogelijk om eerst een tijdje mee te draaien om te kijken of het iets voor u is.

Verder willen wij nog even van de gelegenheid gebruik maken om alsnog de mensen die het plaatsen en verwijderen van de Kerstboom 2020 mogelijk hebben gemaakt hierbij te bedanken. Niessien Poort, Martin Appeldoorn, Henk Jan Hofman, Mark (van grondverzetbedrijf Pikkert) en de gemeente Groningen, zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Wij als bestuur houden u op de hoogte van onze activiteiten.

Bestuur Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk

info@vnfh.nl

Afbeelding: VNFH

Reacties