Nieuwe Wegwijzer verspreid 

15 maart 2023Categorie: Algemeen VWH Hoogkerk

De nieuwe Wegwijzer, de wijkgids voor Hoogkerk en omstreken is in de afgelopen weken verspreid in het werkgebied van de VWH. Dit werkgebied bestaat uit Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk). Als u in deze regio woont en geen exemplaar ontvangen hebt is het mogelijk één te verkrijgen via het Secretariaat. Neem daarvoor contact op via info@vwhoogkerk.nl of bel 06-13211151. De Wegwijzer is digitaal in te zien op Hoogkerk Online onder het kopje VWH 

Wijzigingen
Als u in de nieuwe Wegwijzer een fout bespeurt of een wijziging wilt doorvoeren namens uw bedrijf of instelling, of als u nieuwe informatie hebt voor de Wegwijzer, kunt u contact opnemen via bovenstaande gegevens. Wijzigingen worden gepubliceerd in de Hoogkerker Koerier en op de wijkwebsite Hoogkerk Online.

De Wegwijzer is een handige gids met nuttige informatie over voorzieningen, bedrijven en instellingen in Hoogkerk. Daarnaast bevat hij informatie over de werkzaamheden van de VWH en Sterk Hoogkerk. De Wegwijzer is een uitgave van de VWH en gratis verkrijgbaar voor alle inwoners van ons werkgebied.  

 

Reacties