Nieuw in Groningen: Nunchaku-do

10 augustus 2020Categorie: Sport

Wil jij je focus, concentratie, hand oog coördinatie verbeteren of verstevigen. Wil jij je grove en fijne motoriek verfijnen. Wil jij steviger in je eigen schoenen komen te staan? Vind jij het mooi om vaste patronen/bewegingen te perfectioneren? Ga je juist graag de uitdaging van competitie  aan. Competitie waarbij jij zelf in controle bent? Ben jij meer een out off the box denker/doener die een eigen stijl wil creëren. Jouw creativiteit vorm geeft. Nunchaku-do biedt het jou allemaal. Echt iets voor jou.

Nunchaku-do is een jonge dynamisch semi-contact sport. De nunchaku  zijn twee stokken die met een touwtje zijn verbonden.  Wij gebruiken de schuimrubberen safety Nunchaku zodat we de sport veilig kunnen uitoefenen. Bij deze sport draait het letterlijk en figuurlijk om jou. Een sport die jou alles biedt om jezelf nog meer te ontdekken. Jou ontelbaar veel mogelijkheden biedt om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Met oog voor wie jij bent, om jou te laten bloeien! Het mooie van de nunchaku is dat het een verlengde van je eigen bewegingen wordt. Dat je je eigen leercurve kunt volgen. Niet alleen in een sportschool maar ook thuis heel goed te beoefenen is. Na verloop van tijd ervaar jezelf dat het steeds makkelijker gaat. Je kunt het dan bijna met je ogen dicht kunt doen.

Vanaf 17 augustus wordt er Nunchaku-do les gegeven bij sportschool Jiritsu aan de Verbetering te Hoogkerk. De lessen worden verzorgt door 2de dan houder, voormalig viervoudig Nederlands Kampioen en Europees kampioen Bernard Roessen.

Wij nodigen jou graag uit. Wij ontmoeten jou zeer graag!

Voor meer informatie: kijk op www.jiritsu.nl of neem contact op via info@jiritsu.nl

Foto: Elsbeth Hoekstra

Reacties