Met spoed gezocht: nieuwe spelers

4 februari 2020Categorie: Entertainment

Met   Spoed   Gezocht:

personen die de onderstaande tekst kunnen lezen

Als joe dit lezen kinnen,

din most even deurlezen.

As ie dit haardoet lezen kinnen din most even met ons bellen.

 

Dit is wat we jaren roepen en soms kwamen er mondjesmaat wat nieuwe leden bij, helaas zijn er in de laatste jaren ook weer een aantal mee gestopt zodat wij nu een tekort hebben.

Daarom nog een keer deze oproep!

Wij van Hoogkerker Toneel Vereniging zijn met spoed op zoek naar mensen.

Die onze vereniging een warm hart toe dragen en het jammer zouden vinden dat onze club na bijna 60 jaar ophoud te bestaan. Want dat is wat er wel staat te gebeuren als er nu geen nieuwe leden bij komen. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op het podium te staan, mensen die het leuk vinden om te helpen als regisseur, souffleur of om te helpen bij de toneel aankleding, ook zijn we op zoek naar personen die verstand hebben van licht en geluid.

Let op ik wil bij deze oproep nadrukkelijk vertellen dat als er dit jaar geen nieuwe mensen bij komen HTV ophoudt te bestaan wij kunnen met de mensen die nu bij HTV zijn geen leuk stuk ten tonele brengen. Dit is ook de reden waarom er in dit jaar (2020) geen uitvoering is. Daarom deze oproep in de hoop dat we in 2021 wel weer een leuk stuk kunnen laten zien. Zo niet, dan bedank ik een ieder die altijd is komen kijken naar HTV.  Maar voor ons van HTV houdt het dan gewoon op.

Natuurlijk blijven wij hopen dat er nu nog mensen zijn die denken: Hé, dit mag niet gebeuren.

Meldt u zich dan aan om H.T.V. te laten bestaan!

Stuur een mailtje naar: nigr.wijngaard@home.nl

Reacties