Meld storende graffiti in uw buurt

20 maart 2024Categorie: Bewonersinitiatief Gemeente Sterk Hoogkerk

Afgelopen jaar kozen bewoners via Sterk Hoogkerk voor de uitvoering van 16 ideeën. Zoals ‘Graffiti verwijderen’. Daarmee komt dit jaar extra geld beschikbaar voor het verwijderen van storende graffiti in uw buurt. Meld graffiti gemakkelijk online via meldingen.groningen.nl of telefonisch via 14050.

Ervaart u overlast van graffiti in de openbare ruimte? U doet gemakkelijk een melding bij de gemeente. Telefonisch kan dat via 14050 of online via meldingen.groningen.nl. We vragen u de melding kort te omschrijven en een locatie toe te voegen, en optioneel foto’s. U kunt uw emailadres doorgeven als u op de hoogte gehouden wilt worden van de voortgang van uw melding. U krijgt dan van ons een meldingsnummer.

Derden
Het kan gebeuren dat u graffiti ziet op meterkastjes of andere objecten die niet eigendom van de gemeente zijn. Uit veiligheidsoverwegingen kan de gemeente geen graffiti verwijderen van objecten van derden. U kunt hiervoor contact opnemen met de eigenaar van zo’n object.

Sterk Hoogkerk
Afgelopen jaar kozen bewoners voor de uitvoering van 16 ideeën bij de burgerbegroting Sterk Hoogkerk, waaronder het idee ‘Graffiti verwijderen’. Dit jaar is er daarom meer geld beschikbaar voor het verwijderen van graffiti op eigendommen van de gemeente. Meer informatie over Sterk Hoogkerk is te vinden op sterkhoogkerk.nl

Reacties