Medailles op de Provinciale Kampioenschappen

16 januari 2018Categorie: Sport

Afgelopen zaterdag waren de Provinciale Kampioenschappen voor de 1-2e divisie damesturnen in Heerenveen. Marigona en Lynn hebben beide mooie oefeningen laten zien. Marigona is met het 2e sprong cijfer, 3e rek en 1e vloer, 3e van Groningen geworden! Lynn haalde het 2e brug cijfer en is daarmee 5e van Groningen geworden. Tegelijkertijd mocht Evelien haar wedstrijd turnen. Vanwege een blessure turnde ze alleen brug en balk. Brug ging niet zoals we wilden, maar desondanks haalde toch het 2e brug cijfer! Op balk turnde ze een aangepaste oefening waarbij het doel was om minimaal 10 punten te scoren. Dit heeft ze ruimschoots met een 11.100 gehaald en dat is het 3e balk cijfer!
Later op de dag was het de beurt aan Aïscha en Roxane (TurnGroepNoord). Dikke vriendinnen, samen trainen, samen wedstrijden turnen en.. samen Provinciaal Kampioen worden!! Beide turnden ze een sterke wedstrijd wat voor Aïscha het goud van Groningen opleverde en voor Roxane het goud van Drenthe!
Met de resultaten van zaterdag en de vorige competitie hebben Evelien, Aïscha en Roxane zich geplaatst voor de landelijke wedstrijden, of Marigona zich ook geplaatst heeft moeten we nog even afwachten. Daarnaast zijn er toestelfinales behaald! Evelien: balk en vloer, Aïscha: brug, balk en vloer, Roxane: sprong, balk en vloer, Marigona: vloer.

Het bericht Medailles op de Provinciale Kampioenschappen verscheen eerst op Gymnastiekvereniging Kracht & Vriendschap.
Bron: KV Groningen, Medailles op de Provinciale Kampioenschappen

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.