Kinderhulp zoekt vrijwilligers! Help kinderen in armoede

7 februari 2018Categorie: Algemeen

PERSBERICHT

Steeds meer kinderen in ons land zijn de dupe van financiële problemen thuis. Nationaal Fonds Kinderhulp wil er zijn voor deze kinderen en daarvoor is veel geld nodig. De landelijke collecte  van Kinderhulp wordt gehouden van 16 t/m 21 april 2018. We hopen op gulle giften, maar hebben ook hulp nodig. Vrijwel overal in Nederland is nog dringend behoefte aan extra collectevrijwilligers. Helpt u mee?

Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 1 op de 8 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen,  een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Loopt u ook mee?
Laat armoede geen spelbreker zijn en steun deze kinderen! Zet u ook een paar uurtjes in als collectant voor Kinderhulp. Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Samen met de plaatselijk organisator in uw wijk of woonplaats overlegt u welke straat/straten u voor uw rekening wilt nemen.

Aanmelden kan via: collecte@kinderhulp.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de regiocoördinator:  Annet Wortelboer, tel. 06-21656731 of mail naar a.wortelboer@kinderhulp.nl.

Reacties