Kinderen positiever door coaching

28 maart 2019Categorie: Algemeen

PERSBERICHT

Elke ouder ziet graag een sociaal en weerbaar kind met een positief zelfbeeld. De kindercoaches poppen dan ook als paddenstoelen uit de grond en spelen hier goed op in. Een coach is een mooie oplossing voor ‘kleinere problemen’ zoals faalangst, negatief zelfbeeld en gedragsproblemen. Helaas worden coaches vaak niet vergoed en kunnen niet alle ouders een kindercoach betalen.

De POWER-methode komt daarom met een oplossing. Naast de POWER weerbaarheidstraining en POWER kampen, is er vanaf 5 april 2019 groepscoaching in ’t Vinkhuys in Vinkhuizen. In groepjes van maximaal 6 kinderen per kindercoach, gaan de kinderen o.a. aan de slag met zelfbeeld, emotie regulatie, weerbaarheid, communicatie en leiderschap door middel van coachspellen, drama en groepsgesprekken.

Middels een verwijzing van de huisarts of het CJG, of een indicatie van het WIJ-team, kunnen kinderen meedoen tot dat de gestelde doelen zijn behaald. Mocht er geen verwijzing mogelijk zijn, dan kunnen ouders gebruik maken van een strippenkaart. Tot en met de zomervakantie geldt er een korting van maar liefst 50%.

Meer informatie? Zie www.power-methode.nl

Reacties