Hoogste punt Hotel van der Valk bereikt

4 juni 2016Categorie: Algemeen

Op de bouwplaats van het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk bij de P&R Hoogkerk werd op 3 juni het hoogste punt bereikt. Dit moment werd gevierd met de uitgebreide lunch waar van der Valk om bekend is. Het nieuwe Van der Valk hotel bij Hoogkerk gaat in januari open. Het gebouw is 27,5 meter hoog en krijgt 125 hotelkamers, 11 congres- en vergaderzalen (2 tot 300 personen), restaurant, bar, fitness en een eigen parkeerterrein met 200 plaatsen. Het gebouw bestaat uit 8 bouwlagen.
Zie https://www.volkerwessels.com/nl/projecten/detail/hotel-van-der-valk-groningen

Stijn Langebeek (met bouwhelm), toekomstig hotelmanager, in gesprek met bestuursleden VWH
Stijn Langebeek (met bouwhelm), toekomstig hotelmanager, in gesprek met bestuursleden VWH. Hij is telg van de Van der Valk-familie, die op de achtergrond ook nauw betrokken blijft.

Sociale aspecten
Er komen zestig voltijdsbanen. Deze worden waarschijnlijk ingevuld door het dubbele aantal mensen. Het hotel heeft zich bij de aankoop van de grond verplicht ook mensen aan te nemen via social return; dat zijn mensen die moeilijk aan een baan komen. Die komen vooral in de bediening of in de keuken terecht. De kosten daarvoor bedragen ca € 200.000.

Meer foto’s op Facebook Hoogkerk Online

Reacties