Hoogkerkers bedankt!

12 november 2018Categorie: Kunstcommissie

De Kunstcommissie Hoogkerk (KCH) bedankt alle bedrijven en personen die zich ingezet hebben en betrokken waren bij het 25-jarig jubileum van de KCH. We bedanken alle bezoekers en deelnemers die de feestweek tot een succes hebben gemaakt. We bedanken ook alle sponsoren, waaronder de Suiker Unie, Wierden en Borgen, de gemeente Groningen en de VWH. Verder danken we Albert Heijn en Poiesz voor de goede samenwerking, restaurant Gabriël voor het Ploegdiner, Kunstkring de Ploeg voor hun deelname aan de kunstmarkt en workshops.

Wij denken met trots aan de eigen activiteiten van de KCH: de opening van de feestweek op 1 oktober met de film van Bé Kracht, de wandel- en fietstocht, de bibliotheekmiddag met voorlezen en de tekenwedstrijden van de drie basisscholen. We hebben erg genoten en zullen nog menige jaren aan dit jubileum terugdenken!

Tot slot danken we Jan Arnold die voor alle foto’s zorgde.

KCH-tas en kalender
Er zijn nog enkele exemplaren van de KCH-tas en kalender verkrijgbaar. Wilt u een mooi exemplaar met kunst in Hoogkerk? Neem dan contact met ons op: tel. 050-5590208, mobiel: 06-13211151 of mail naar info@vwhoogkerk.nl

Reacties