Hoogkerker Bluesavond op 10 maart

29 januari 2018Categorie: Activiteit

Met trots presenteren Dorpshuis Hoogkerk en de Gall&Gall de vijfde editie van de Hoogkerker Bluesavond op zaterdag 10 maart! Het belooft een avond te worden vol muzikaal genot in de volle breedte die blues te bieden heeft.  De Bluesavond begint om 20:30u in het Dorpshuis (zaal open om 20:00u). 

Entree: € 10,- voorverkoop/€ 12,50 aan de deur.
Voorverkoopadressen: Sigarenzaak Hindriks (Zuiderweg 24), Kantine Dorpshuis/Sporthal Hoogkerk (Zuiderweg 70), Fam. Joosten (De Sanstraat 26).

Hieronder meer informatie over de artiesten:

Harp Mitch & The Bluescasters
Verschillende stijlen van blues komen bij elkaar tijdens een optreden van Harp Mitch & The Bluescasters. Van Chicago blues tot Westcoast blues met een sausje van rock, soul en funk. Met andere woorden een geheel eigen sound en benadering van blues. Met deze internationale muzikanten uit Duitsland: Helmut Jakobs (gitaar), uit Nederland: Michel Zwiers (harmonica/zang), Bryan Wolfs (bas) en uit Canada: Joel Purkess (drums),  belooft dit een fantastische optreden te worden.

The Sheiks of R & B
The Sheiks 0f R & B zijn oorspronkelijk opgericht in Californië. Na de terug keer van een verblijf van 17 jaar in de VS is de zanger/gitarist Jeroen Engelberts samen met Freddy Vaanholt op contrabas en Antoon Aukes op drums. Jeroen put zijn muzikale carrière o.a. uit West Coast Jump blues en Chicago Blues. Freddy heeft zijn sporen verdiend in de Rockabilly, voordat hij de Jump Blues ontdekte. Voor deze gelegenheid versterkt Maxim van Wijk de band op drums.

GG and the Cruisers.
Een band waar “Oldschool” blues en “Newschool” blues elkaar ontmoeten. De mannen weten moeiteloos diverse stijlen met elkaar te verweven., waardoor er een verfrissende eigentijdse sound ontstaat, zonder daarbij het geliefde vintage geluid uit het oog te verliezen. Met Henk de Ruiter (zang / gitaar), Erik Niemeijer (harmonica/ zang) , Hans Niemeijer (contrabas) en Gerrit Bruinink (drums), belooft het een geweldige uitsmijter te worden.

Reacties