Herfstvakantie op Tuinindestad

24 oktober 2023Categorie: Bewonersinitiatief

Bekijk hier het programma van Tuinindestad in de herfstvakantie. Alle activiteiten vinden plaats op het terrein van Tuinindestad in het Westpark (Tarralaan 6).

BankierenSamen de langste bank in Groningen timmeren.inloop dinsdag 24 oktober tm vrijdag 27 okt 10.00 uur tm 17.00voor alle leeftijden, opgeven vooraf niet nodiggratis
Na 4 weken slopen en ontspijkeren is het Timmerdorp weer leeg. Al het hout staat in stapels opgestapeld, klaar voor de 11e editie in de zomer van 2024. Wel een beetje een rommeltje, dat kan leuker. Wie komt er helpen om het opslagterrein een mooier aanzien te geven. We omheinen het terrein met de langste bank in Groningen. Timmeren en schilderen. Neem je lunchpakketje mee.BeestenBoeleen workshop pallethoutbouwen met Thijsvoor kinderen vanaf 8 jaar (max 8 deelnemers)in het Kasteel op Tuinindestad5 EURO (GRATIS MET STADJERSPAS)

Woensdag 25 okt 10.00 / 13.00 ofDonderdag 26 okt 10.00 / 13.00

Thijs bouwt de wonderlijkste dieren van pallethout. In deze workshop leer jij wat jij kan bouwen met of zonder schroefboormachine en/of decoupeerzaag. De mogelijkheden zijn oneindig, maar alleen als je echt wil leren hoe je het gereedschap op de goede manier gebruikt. Een workshop voor fantasierijke timmerlui in spe. Opgeven uiterlijk zondag 22 oktober per mail aan tuinindestad@gmail.com, bvk via deze link (vol is vol).Donderdag 26 oktAfsluiting MoestuinseizoenMeeEten met de Tuinploeg van Rixtinloop 18.00 aan tafel 18.30Betalen op donatieEigenlijk een soort oogstfeestje natuurlijk. De tuinploeg kookt met de verse (en ingemaakte) groentes uit de tuin voor iedereen die lekkere trek heeft & meer wil weten over natuurlijk tuinieren op Tuinindestad. Tuinieren zonder te spitten, met zorg voor de bodem. Voorproeven op het nieuwe seizoen alvast. Welkom. Deze donderdag graag opgeven door een mail te sturen naar tuinindestad@gmail.com, bvk via deze link.Vrijdag 27 oktVogelHuisjes bouwen12.00 / 16.00voor kinderen vanaf 8 jaar (max 8 deelnemers)in het Kasteel op Tuinindestad5 EURO (GRATIS MET STADJERSPAS)Danny heeft twee weken meegedraaid als bouwbegeleider op Timmerdorp en jaren gewerkt als decorbouwer. Timmeren zit in zijn bloed en hij heeft de smaak te pakken. Ook nog niet uitgetimmerd (of het Timmerdorp compleet gemist), kom dan deze vrijdag naar het kasteel op Tuinindestad. Opgeven per mail aan tuinindestad@gmail.com, bvk via deze link.

Reacties