Heel Hoogkerk

6 november 2017Categorie: Activiteit

Op vrijdag 24 november krijgen alle Hoogkerkers de gelegenheid hun goede ideeën te delen en verbindingen te leggen met mensen die die ideeën verder kunnen helpen. Iedereen met een leuk idee, een goed initiatief of een mooie droom voor Hoogkerk is die dag van 10 tot 17 welkom in het WIJ-gebouw aan De Verbetering 3.

De initiatiefnemers geloven dat we een duurzamere en gelukkiger samenleving krijgen als we elkaar beter kennen en elkaar makkelijker opzoeken. Alles begint met een idee, een wens, een droom. Voor de straat, de buurt, het dorp. Maar veel van die dromen komen nooit verder dan dat eerste stadium. Want waar begin je, hoe pak je het aan? Wat komt er allemaal bij kijken en heb je daar tijd voor?

De initiatiefnemers van de Krachtcentrale Hoogkerk geloven in krachten bundelen. Zij willen de talenten van alle Hoogkerkers samen brengen om te bouwen aan een mooiere, fijnere wijk. Een voorbeeld voor andere dorpen en wijken.

Meedoen is simpel. Kom op 24 november naar het WIJ-gebouw met iets lekkers te eten en te drinken voor twee personen. Deze dag delen we eten, drinken, verhalen en ideeën. Wil je meer informatie of alvast je idee inbrengen mail dan naar Feikje Kenter: feikjekentercreactief@gmail.com

Reacties