Graffiti workshop op zaterdagmiddag

28 oktober 2019Categorie: 50 jaar dorp in stad

Zaterdagmiddag 2 november vanaf 14:30 uur zijn er verschillende activiteiten voor kinderen tijdens Let’s Gro Hoogkerk! De activiteiten zijn in en bij de tent op de ijsbaan. Expressie Workshops zorgt voor een leuke graffitiworkshop voor kinderen. Daarnaast is er bij de keet van stichting Queri ook veel leuks te doen!

Expressie Workshops is een collectief van enkele streetart artiesten uit de stad Groningen. Ze zijn al enkele jaren actief in de stad en omstreken. Ze hebben vele muurschilderingen  in de stad staan en vele kinderkamers geschilderd  maar ze geven ook tal van workshops op het gebied van streetart, graffiti en striptekenen en audiovisuele producties. Tijdens Let’s Gro gaan ze een bouwkeet van stichting Queri beschilderen met de kinderwijkraad en zal er in de middag een open graffiti workshop plaatsvinden. Iedereen is van harte welkom om te kijken! Opgeven is niet nodig, je kunt je aanmelden bij de tent.

Stichting Queri
Stichting Queri zet zich in voor mensen- en dierenwelzijn. Ze willen dat eenzame mensen en kansarme dieren samengebracht worden zodat beiden zich (weer) gelukkig voelen. De stichting biedt ondersteuning en advies voor mensen die dieren willen adopteren. In ruil daarvoor wensen zij dat mensen iets voor elkaar kunnen betekenen. Stichting Queri biedt op zaterdag dierenspelletjes voor de kinderen. Zie ook facebook.com/thuiszorgvoordieren

Foto: Expressie Workshops

Reacties