Gezocht: wijkreporter(s)

15 november 2021Categorie: Algemeen

Wij zoeken enthousiaste wijkreporters om kopij te maken voor de Westerkrant/Hoogkerker Koerier en de wijkwebsite Hoogkerk Online. Als wijkreporter sta je midden in de wijk en heb je een band met Hoogkerk en omgeving. Bij voorkeur woon je in dit gebied. Je doet verslag van activiteiten, interessante feitjes over Hoogkerk, interviews met bewoners. Ons doel is om de Hoogkerker Koerier wekelijks te vullen met interessant nieuws en achtergrond uit Hoogkerk en omgeving.

Hoogkerker Koerier
De Hoogkerker Koerier is de wijkpagina voor Hoogkerk met interessant nieuws, oproepjes en berichten van de Vereniging Wijkraad Hoogkerk (VWH). De eindredactie wordt gevoerd door de VWH. Daarnaast is er de wijkwebsite Hoogkerk Online, met handige informatie voor de wijk en nieuwsberichten voor Hoogkerk en omgeving.

Lijkt het jou leuk om wijkreporter te worden? Maak een afspraak om nader kennis te maken via info@vwhoogkerk.nl of bel 06-13211151. Het gaat om een vrijwillige functie. Jongere reporters zijn ook welkom. Fotografie en film behoren tot de mogelijkheden.

Word jij onze razende reporter?

 

Afbeelding: Journalist door Nick Youngson CC BY-SA 3.0 Alpha Stock Images

Reacties