Gezocht: fondsenwerver kunst

20 december 2018Categorie: Kunstcommissie

De Kunstcommissie Hoogkerk (KCH) is per direct op zoek naar een fondsenwerver voor het project van het Entreekunstwerk op de rotonde van de Zuiderweg. De KCH is een commissie die dit jaar al 25 jaar actief is en 5 leden telt. De KCH werkt daarbij in de gedachte van het bekende Groninger kunstenaarscollectief De Ploeg. Door toedoen van onze commissie zijn er vele kunstwerken in Hoogkerk gerealiseerd.
De KCH kenmerkt zich door een prettige sfeer, een enthousiast team, waar iedereen zich welkom voelt en iedereen de mogelijkheid krijgt op zijn/haar niveau een (zelfstandige) bijdrage te leveren. De KCH is onderdeel van de Vereniging Wijkraad Hoogkerk.

Ben jij op zoek naar:

– Een nieuwe uitdaging;
– Een zinvolle tijdsbesteding die iets oplevert voor alle bewoners van Hoogkerk;
– Een mogelijkheid om iets te doen waarbij jij je kennis op vrijwillige basis kunt uitdragen;
– Een manier waarop jij kunt bijdragen aan het tot stand komen van ons uit de kluiten gewassen kunstproject “Entreekunstwerk”;
– Een tijdsbesteding waarbij je veel zelfstandig in contact staat met Fondsen als met leden van de KCH; en
– De mogelijkheid om je netwerk op te bouwen en te ontdekken.

Dan ben jij bij ons op de juiste plek! We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en integere vrijwilliger die onze commissie komt versterken. Je kunt heel specifiek binnen de commissie een uitermate nuttige rol vervullen en zo je bijdrage leveren aan onze commissie zodat we door fondsenwerving ons “Entreekunstwerk” kunnen realiseren.

We bieden je de kans je sterke punten en talenten maximaal te ontplooien, maar laten je ook vrij in de invulling van je rol als vrijwilliger en stemmen de tijdsinvestering die dit vraagt nauwkeurig met je af. De periode waarbij we graag van je tijd en kennis gebruik willen maken is in principe voor een periode van ongeveer 3 tot 4 maanden. Maar om eventueel als volwaardig lid van de KCH toe te treden behoort tot de mogelijkheid.

Ben jij de persoon die we zoeken en kan je niet wachten om je bijdrage te leveren aan onze commissie? Neem dan contact op met ons secretariaat, waar ze je verder informeren over de taken als vrijwilligerswerk bij de KCH.

De volledige vacature is hier te vinden.

Reacties