Gezocht: betrokken burgers

26 november 2020Categorie: Gemeente

Vanaf 1 januari 2021 gaan Adviesgroep Sociaal Domein Ten Boer, Adviesgroep Sociaal Domein Haren en Stadadviseert samen verder als één geharmoniseerde adviesgroep voor het sociaal domein van de gemeente Groningen. Voordat het zover is moet er nog een en ander gebeuren. Er is bijvoorbeeld een naam nodig voor de nieuwe adviesgroep, maar ook een stuurgroep. We nodigen jou uit om daaraan bij te dragen.

Denk mee over een nieuwe naam!

Hoe moet de adviesgroep voor het sociaal domein van de gemeente Groningen gaan heten? Dat bepalen jullie! Via de knop hieronder kun jij een suggestie doen voor de nieuwe naam. Dat kan ook via stemvangroningen.nl
Een naam doorgeven kan tot 3 december 2020. De gegevens suggesties publiceren we daarna op de stemvangroningen.nl zodat er gestemd kan worden. De naam met de meeste stemmen, wordt de nieuwe naam van de adviesgroep.

Klik hier om een naam op te geven!

Stem van Groningen
Een naam opgeven kan ook rechtstreeks via het platform van stemvangroningen.nl. Heb je hiervoor nog geen account? Dan kun je die via de site direct aanmaken. Daarmee kun je straks stemmen op de naam van de adviesgroep, maar ook meedenken over andere onderwerpen op het platform.

In de stuurgroep. Iets voor jou?

Voor de stuurgroep van de nieuwe adviesraad zijn we op zoek naar deelnemers. De stuurgroep is verantwoordelijk voor de organisatie van de adviesgroep. Je denkt erover mee hoe de adviesgroep het beste tot zijn recht komt en regelt dat samen met de andere deelnemers van de stuurgroep. Dat kan betrekking hebben op processen, maar ook over communicatie met andere partijen, onderling contact en inspiratie.

Spreekt jou dit aan? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Alice Bijker: alicebijker@ziggo.nl

Meer weten? Bekijk het profiel van de beoogde stuurgroep en haar deelnemers: Profiel stuurgroep.

 

Reacties