Gezellige Fancy Fair bij 80-jarige VHJ

2 oktober 2017Categorie: Algemeen

Ter ere van haar 80-jarig bestaan organiseerde speeltuinvereniging VHJ afgelopen zaterdag een Fancy Fair. De dag begon met de feestelijke opening van de nieuwe bewegingstoestellen door stadsdeelcoördinator Peter Wijnsma. Hierna gingen alle activiteiten van de Fancy Fair open, dit bleek een erg goed lopend succes. Ook was er de hele dag voor het  amusement een goochelaar aanwezig. Ook dit was geslaagd voor groot en klein. Het is de hele dag gezellig druk geweest en de mensen hadden het naar hun zin ondanks de aanhoudende regen. Alles werd goed georganiseerd door de inzet van vrijwilligers en het bestuur van de speeltuin VHJ. ’s Avonds konden de vrijwilligers blijven eten en naborrelen.

De speeltuinvereniging VHJ is opgericht op 30 september 1937 in het oude café van Dhr. Vos. In de afgelopen 80 jaar is er natuurlijk veel veranderd, wel is het echter zo dat het altijd al een leuke gezellige vereniging is geweest. Dit door het bestuur wat alles op orde hield, activiteiten bedacht maar ook zorgde voor vele veranderingen. Dit zorgde voor actieve en betrokken leden. Tachtig jaar later is de speeltuinvereniging een bloeiende vereniging met ruim 250 gezinnen en 240 kinderleden.

Omdat 30 september de vereniging 80 jaar bestond, was er besloten dit feestelijk te vieren. Eerder dit jaar besloot VHJ wat voor oudere mensen in de buurt te doen. Hierbij kwam het idee op tafel om bewegingstoestellen te plaatsen. Dit heeft de speeltuinvereniging kunnen waarmaken in samenwerking met de gemeente.

Meer foto’s zijn hier te vinden: link

Reacties