Financiële ondersteuning Kunstwerk Hoogkerk

25 april 2019Categorie: Algemeen

Hoogkerkers hebben gekozen voor het kunstwerk ‘Verleden, heden en toekomst’ van Reinier van den Berg op de ledenvergadering van de VWH!

Wilt u financieel meehelpen?

Het kunstwerk is een Burgerinitiatief, bedacht en uitgewerkt door bewoners.Naast sponsoring door vele bedrijven, stichtingen en de gemeente willen we u graag de mogelijkheid geven om ook te doneren. Dat kan via NL03 RBRB 0706 6255 79, Vereniging Wijkopbouw Hoogkerk, o.v.m. van kunstwerk rotonde. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

Bent u lid van de Rabobank? Ook dan kunt u ons steunen met de Rabobank Clubkas Campagne!
De Rabobank Clubkas Campagne is een jaarlijkse actie van de Rabobank. Een bedrag van circa € 150.000,- wordt verdeeld over verschillende doeleinden bepaald door de leden van de Rabobank.
De VWH doet dit jaar ook mee, voor het kunstwerk. Als u lid bent van de Rabobank, kunt u stemmen van 11 t/m 30 april. U kunt dan vijf stemmen uitbrengen, waarvan twee voor hetzelfde project.

Statiegeldactie
De hele maand april kunt u bij Poiesz Hoogkerk uw statiegeldbonnen inleveren ten behoeve van het kunstwerk. U kunt uw statiegeld bon deponeren in de daarvoor bestemde bus.

Het kunstwerk getiteld ‘Verleden, heden en toekomst’ zal bestaan uit een sokkel met een brein uitgevoerd in cortenstaal. Deze sokkel wordt omringd door een open cirkel met cortenstalen panelen die verwijzen naar de strokartonindustrie. De openingen tussen de panelen verwijzen naar de suikerindustrie. In de panelen zullen ‘iconen’ gemaakt worden: afbeeldingen die te maken hebben met Hoogkerk gekozen door bewoners van Hoogkerk.

Doe mee, help ons financieel met dit bijzondere Burgerinitiatief!

Reacties