Feestweek ter ere van 25-jarig bestaan kunstcommissie

7 september 2018Categorie: Activiteit Kunstcommissie VWH Hoogkerk

De kunstcommissie van de VWH bestaat 25 jaar. Dat vieren wij uitbundig door middel van een feestweek van 1 tot en met 6 oktober aanstaande. Kunstkring de Ploeg is in die jaren een blijvende inspiratie voor ons geweest. De Ploeg bestaat viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Het jubileum staat dan ook in teken van De Ploeg. Kunstkring de Ploeg vereert ons met hun aanwezigheid: op zaterdag 6 oktober komen zij langs in de Ruskenborg om workshops te geven. Daarnaast zal er dan een kunstmarkt zijn, en bekendmaking van de winnaar van de schilderwedstrijd voor basisscholen in Hoogkerk. Het volledige programma vindt u hier:

Maandag 1 oktober: opening feestweek en film van Bé Kracht
Dinsdag 2 oktober: wandeltocht door de Ploegwijk in Hoogkerk
Woensdag 3 oktober: bibliotheekmiddag
Donderdag 4 oktober: fietspuzzeltocht in Hoogkerk en omgeving
Vrijdag 5 oktober: Ploegdiner met koor Ratjetoe
Zaterdag 6 oktober: Kunstmarkt en workshops in de Ruskenborg

Verdere details over het programma, zoals tijdstippen, aanmelding voor de activiteiten en locaties en volgen later in deze krant en op hoogkerkonline.nl Volg ons op deze kanalen!

Vlag
Tijdens de kunstmarkt bieden we een speciaal voor het jubileum ontworpen tas in de kleuren van De Ploeg en een kalender met kunstwerken uit Hoogkerk. Daarnaast zal de vlag van Hoogkerk te koop zijn in een speciale aanbieding voor € 20,-! (verkrijgbaar met stok (€ 8,-) en houder (€ 3,-), samen voor € 30,-). De vlag is verkrijgbaar in normaal en vlaggenmast-formaat. Ideaal voor feestdagen in Hoogkerk en om te vieren dat we onze dorpsidentiteit weten te behouden, ondanks dat we komend jaar vijftig jaar onderdeel uitmaken van de gemeente Groningen!

Zet het alvast in uw agenda: jubileum kunstcommissie van 1 tot en met 6 oktober! De feestelijkheden worden mede mogelijk gemaakt door de VWH, Gemeente Groningen, Wierden en Borgen en de Suiker Unie.

 

Reacties