Eerste plaatsingswedstrijd 1-2e divisie damesturnen

18 november 2017Categorie: Sport

Vandaag was de eerste wedstrijd van het seizoen voor de 1-2e div turnsters van Kracht & Vriendschap Groningen. Instappers Lynn (9e) en Marigona (11e) mochten vanochtend vroeg het spits afbijten en hebben beide prima oefeningen laten zien! Ook Senior turnster Evelien (8e) mocht vroeg aan de bak. Ze liet een prachtige vloeroefening zien wat haar een plaats op de toestelfinales opleverde en wellicht als toestelspecialist voor de halve finale NK! Helaas maakte ze bij sprong een verkeerde landing waardoor ze de andere toestellen een aangepaste oefening moest doen. Desondanks scoorde ze op balk verrassend hoog waardoor ze ook hiervoor is geplaatst voor de toestelfinales!

In de laatste ronde was het de beurt aan Jeugd turnsters Myrthe (9e), Aïscha (6e) en Roxane (TGN). Allen turnde ze een stabiele wedstrijd met hier en daar een foutje. Aïscha heeft zich geplaatst voor de toestelfinale balk. Roxane mocht de gouden medaille in ontvangst nemen en heeft zich geplaatst voor de toestelfinales sprong, balk en vloer!

Meer foto’s zijn te zien in het fotoalbum

Het bericht Eerste plaatsingswedstrijd 1-2e divisie damesturnen verscheen eerst op Gymnastiekvereniging Kracht & Vriendschap.

Bron: KV Groningen, Eerste plaatsingswedstrijd 1-2e divisie damesturnen

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.