Doe jij mee met Burendag?

31 augustus 2020Categorie: Activiteit

Op 26 september 2020 viert Nederland voor de veertiende keer Burendag. Voorgaande jaren was het steeds een groot nationaal feest, waar elk jaar honderdduizenden buren aan meedoen. Samen ondernemen zij allerlei activiteiten die de buurt leuker maken en hen nader tot elkaar brengen. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd.
Dit jaar is Burendag wel net iets anders dan anders; we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier. We vieren Burendag voor de deur!

Burendag: nationale feestdag
Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is het nationale fonds voor iedereen die iets goeds wil doen voor een ander. Met Burendag willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen.
Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!
Meld je aan voor 1 september om kans te maken op een koffiepakket.

Meld je aan!
Aanmelden voor Burendag kan via burendag.nl Hier vind je meer informatie over Burendag en tips hoe je met corona een veilige Burendag viert!
Wil je heel Hoogkerk laten weten van je activiteit? Ga naar de volgende link: hoogkerkonline.nl/activiteiten/indienen/voeg-toe en vul je activiteit in. Ons doel is dat alle activiteiten op Burendag in Hoogkerk terug te vinden zijn op Hoogkerk Online.

Reacties