De Poedies treden op in Toene! “Soep vooraf en kovvie na concert”

25 augustus 2020Categorie: Activiteit
Op woensdagavond 2 september komen de Poedies je graag een uurtje entertainen in Tuin in de Stad. Tip-Top verzorgd en altijd in open contact met het publiek, brengen ze hun veelal tragi-komische laidjes naar de Tarralaan. Met passie en hartstocht gezongen hertalingen van min of meer bekende songs in het Grunnings.
De Poedies hebben hun sporen verdiend met het winnen van de publieksprijs van het Grunniger laidjesfestival in 2018 en hun lokale roem breidt zich inmiddels in rap tempo uit… Poedies Janny, Jetta en Marchien begeleiden hun laidjes met ukelele en gitaar, maar nu en dan komt de trekzak ook even ondersteunen.
Vooraf, -van 18.30 uur tot 19.30 uur- serveert Tuin in de Stad een heerlijk biologisch en vegetarisch soep- met broodmenu, in Grunningse sferen.
De Poedies verzorgen in de open lucht van 19.45 uur tot 20.45 uur vervolgens een smakelijk muzikoal toetje!
Uiteraard is er ná het akoestische concert nog tijd om even te bekomen van al het leuks en lekkers en te genieten van een bak kovvie of TiK-Tak thee…. Mít kouk van Knol!
Voor het hele arrangement betaal je 7.50 euro per persoon.
Maar je kunt ook kiezen voor één of twee losse elementen:
*Voorafje: Mosterd Soep met ‘n grunniger gul belegd broodje: 3. 50 euro
*Toetje: De Poedies in Toene: 2. 00 euro
*Naproat: Kovvie of thee mit Knol’s Kouk: 2. 00 euro
Andere drankjes en hapjes van de kaart vallen niet binnen het arrangement.
We gaan uit van een stralende nazomeravond, of neem een dikke jas mee voor hetzelfde effect; met andere woorden we zitten lekker buiten, coronaproof. Reserveren voor het eten kan door een mail te sturen (met naam en telefoonnummer) naar tuinindestad@gmail.com. Kom je zonder reservering (mag ook) dan schrijven we je ter plekke in met naam en telefoonnummer.

Reacties