De Groene 4 Mijl 2018

4 januari 2018Categorie: Activiteit

PERSBERICHT

Bikkels in allerlei soorten en maten beleven een uniek evenement in natuurgebied de Onlanden. Op zondag 21 januari 2018 vindt daar de derde editie van de Groene 4 Mijl plaats in samenwerking met Natuurmonumenten.

De deelnemers lopen door het natuurgebied, waarbij plezier en beleving van de natuur centraal staan.  Na afloop ontvangt iedere deelnemer een medaille en een welverdiende warme chocolademelk om lekker op te warmen en bij te komen van de sportieve prestatie.

Naast het hardlopen is het ook mogelijk om de route te wandelen en rondom de Onlanderij in Eelderwolde, waar de start en finish plaatsvinden, is veel te zien en te bezoeken zoals bijvoorbeeld het schuurtje van Boswachter Bart. Daarnaast zijn er op de Onlanderij ook (biologische) versnaperingen verkrijgbaar voor toeschouwers, met een prachtig uitzicht over het natuurgebied de Onlanden.

Er zijn nog een aantal startbewijzen beschikbaar voor deze unieke winterloop in de Onlanden. Ook kun je je na-inschrijven, maar houdt er wel rekening mee dat er maar een beperkt aantal startbewijzen hiervoor beschikbaar zijn.  Meer informatie is te vinden op de website van de Groene 4 Mijl: www.degroene4mijl.nl

Reacties