Bekijk nu het wensbeeld voor het centrum van Hoogkerk

1 juni 2022Categorie: Bedrijfsleven Duurzaamheid VWH Hoogkerk

Tijdens de jaarvergadering van de Vereniging Wijkraad Hoogkerk (VWH) werd de presentatie gegeven van het concept-wensbeeld voor het centrum van Hoogkerk. Deze schets is een uitwerking van de wens van veel bewoners voor aanpassing van het centrum. De schets is ontworpen door ingenieursbureau Sweco BV naar aanleiding van gesprekken met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden over thema’s als groen, klimaatbestendigheid, verkeersveiligheid en recreatie. Als u tijdens de vergadering van 31 mei niet de gelegenheid hebt gehad om commentaar te geven op het concept-wensbeeld, willen we u daarvoor hierbij de kans geven.

Klik op de afbeelding om een grotere versie te bekijken.

U kunt uw commentaar insturen via info@vwhoogkerk.nl of per post naar Vereniging Wijkraad Hoogkerk, Zuiderweg 70/5, 9744 AP Hoogkerk.

Het is ons doel dat de schets breed gedragen wordt door Hoogkerkers. Daarmee willen we dan een beroep doen op de gemeente om de voorgestelde aanpassingen aan het centrum van Hoogkerk uit te voeren. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw inbreng!

Wensbeeld
Het gaat hier om een wensbeeld, dus nog geen uitgewerkt plan of ontwerp. Als wijkraad hebben we plannen om dit wensbeeld met u te delen en samen mogelijk te maken. Waarschijnlijk wordt er binnenkort een vervolgavond georganiseerd waarbij het wensbeeld wordt gepresenteerd en u commentaar kunt leveren. Houd daarvoor onze kanalen in de gaten!

Vereniging Wijkraad Hoogkerk

Afbeelding: een impressie van een nieuwe Zuiderweg, met fietsstroken, meer groen en bomen, en zitplekken. 

Reacties